volg ons op Facebook

Go!

Disclaimer

Disclaimer

Deze website is een product van Nieuwinckel bvba. Nieuwinckel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van de informatie aangeboden door onze website of door onvolledigheid van deze informatie op welke manier dan ook. Deze website is tot stand gekomen op basis van een zo keurig mogelijke samenstelling van de inhoud en toepassing van het ontwerp.  

Mocht je toch problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten door contact met ons op te nemen. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nieuwinckel is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven ten allen tijde voorbehouden aan Nieuwinckel. Wenst u toch onze informatie te gebruiken, dan verzoeken wij jou eerst schriftelijk toestemming te vragen aan Nieuwinckel bvba. Een schriftelijke toestemming kan je eveneens aan ons vragen via het contactformulier.

Handelsmerken

Copyright © 2006-2013 Nieuwinckel bvba. Alle rechten voorbehouden.

Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent dat je het privacybeleid van Nieuwinckel volledig accepteert.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een betere ervaring voor de gebruiker.
Lees onze privacy & cookie verklaring