Vloerbedekking

Voor comfortabele voetjes

Bij Nieuwinckel vind je vloerbekleding voor alle soorten ruimtes en stijlen: vinylvloeren, vast-tapijt, voetmatten, parket, decoratieve tapijten, badmatten, cocosmatten of lopers.

Bij Nieuwinckel vind je voor elke vloer een perfecte oplossing, zelfs oplossingen waar je zelf nooit zou opkomen.

Heb je een idee in gedachten maar weet je niet zeker of het technisch uitvoerbaar is? Of heb je helemaal geen idee? Aarzel dan niet om ons om advies te vragen. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw wensen, noden, situatie en budget.

We hebben verschillende merken voor vloerbedekking binnen verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar vinyl vloerbekleding, dan hebben we merken als Novilon, Ambiant, Gerflor en Tarkett. Voor parket hebben we de volgende merken in ons aanbod: Lalegno, Quick-Step, Trinka en Raffinato. Zoek je naar tapijt dan kan je de volgende merken vinden in ons gamma: Lano, Desso, Domo, Balsan en Ambiant.

Een nieuwe trend in vloerbekleding zijn vinylstroken. Wij voeren het merk Moduleo en Forbo als verlijmbaar of klikstroken. Daarnaast verdelen we een heel nieuw product: Coretec. 

Vloerbedekking - Voor comfortabele voetjes